Čovječje vrste kći

Postoji dosta uspomena, samo što ih je neko naelektrisao i zakačio za naše trepavice, pa čim počnemo da mislimo na njih, peku nas oči.

22.10.2017.

Nedelja.

Već mjesec dana se budim sa bolnim i otečenim tijelom. Boli me skoro svaki mišić na tijelu, kosti, ruke, prsti ... Nemam vremena ni za šta, ne pijem više kafu sa svojima, ne jedem sa njima. Život mi se sveo na ustajanje, dovlačenje na posao, preživljavanje radnog dana i onda odvlačenje kući na tuš i spavanje. Čitava komunikacija sa ostatkom svijeta se svodi na povremene razgovore kad ugrabim vremena na poslu da odgovorim na poruku, to bude pretežno naveče. Ne znam da li je lijepo ili ružno vrijeme napolju jer odem dok je još mrak i dođem kući po mraku. Ne idem na terapije jer nemam vremena za njih. Sve me, ali apsolutno sve na tijelu me boli.

U suštini mi je jako teško iako glumim u kući i pred prijateljima da ja to mogu i da mi ništa od ovoga ne predstavlja problem. A predstavlja. Danas sam slobodan dan provela u krevetu i sada me jebe što je tako, ali uopšte se nisam mogla pomaći.

E sad pošto ja nemam vremena da nešto guglam, da vas pitam:

1. Kakav nježan, kouzi film da gledam večeras uz kokice?
2. Gdje da kupim one čarape do iznad koljena, ne one čipkane, seksi čarape, takve imam, nego one pamučne duboke čarape?
3. Gdje kupujete kjut školski pribor? Naime treba mi jedna dobra dnevnik/sveska i one hemijske u raznim bojama al' da su tanke?