beats by dre cheap

Ljetne vrućine

" - Mogu li molim vas dobiti jednu veliku čašu hladne vode, sa ledom?

Rekla je zaigrano i ustala kao da će krenuti za njim u kuhinju. Sat je uveliko govorio da je već kasno popodne, ali se sunce nije predavalo. Kroz jedan otvoren prozor njegovog stana još uvijek su se zraci sunca probijali i osvjetljavali njena bosa stopala dok se podizala na prste i čitala naslove sa njegovih knjiga. Psihologija, filozofija, tumačenje ljudskog uma. Nasmiješila se. Spustio je čašu na sto i sjeo na malenu fotelju preko puta ormara ispred kojeg je ona razgledavala neuredno poslagane knjige i rukopise.

- Ne smeta ti? Nasmješila mu se ispod trepavica dok se saginjala da uzme čašu sa stola, pazeći da joj ne ispadne kroz znojave dlanove. Odmahnuo je glavom i nasmješio se zainteresovano, ruke prebačene preko naslonjača fotelje. U očima joj se vidjela zaigranost, vidio je kako se u njenim mislima ideja tek rađa i nastaje.

Spustila se na koljena sa desne strane fotelje i glavu naslonila na rukohvat. Kažiprstom je pravila osmice po njegovoj nadlanici, duboko zamišljena, radosna zbog svog plana.

- Ti nisi klaustrofobičan, ne? Podigao je kažiprst i kratko zamahnuo kroz zrak njime, dajući negativan odgovor.
- Ne bojiš se mraka? Odmahnuo je glavom, a između obrva mu se pojavila sitna bora. Neko bi možda pomislio da njegov izraz lica odaje zabrinutost, no nije bio zabrinut. Bio je zbunjen tokom ovog razgovora.
- Ne bojiš se ni - podigla je glavu sa rukohvata i nasmiješila se - mene? Nasmješio se i on, glasno, za razliku od nje, ali je odmahnuo glavom.

Ustala je i svoju kožnu torbu stavila na sto ispred njega, polahko odvezujući crnu maramu svezanu oko rukohvata torbe. Pogledala ga je preko ramena, dajući mu priliku da se usprotivi, no on je i dalje sjedio blaženo zavaljen u fotelju.

- Dok sam išla šetalištem, slušala sam jednu pjesmu i rodila se želja da nešto probam. Stala je ispred njega, držeći sa obje ruke u zraku zategnut šal. - Ako mi dozvoliš, naravno. Spustila je pogled na svoja stopala, pomalo bojažljivo, kao da se stidi, ne njega, već ... nečega. Umjesto odgovora, uspravio se i sjeo na rub fotelje, spustivši ruke na svoja koljena. Zažmirio je. Polahko je obavila njegovu glavu šalom i svezala nježno, ali čvrsto, čvor na njegovoj sljepoočnici.

- Ustani. Rekla je to skoro kao naređenje, promjenila se atmosfera u tom malenom, toplom sobičku i više je nije bilo stid, ni njega, ni ... ničega. Otkopčavala je dugmad na njegovoj košulji, polahko, pazeći da ga ne dodirne svukla je košulju sa njegovih ramena i uredno je položila na fotelju. Kažiprstom je uhvatila rub njegovog šorca i naglo ga povukla prema dole, jedva mu dodirujući kuk zglobom. - Zakorači. Uzela je šorc sa poda i uredno ga složila, te ga pridružila košulji na fotelji. Odmakla se i na trenutak ga promatrala, a onda je počela da skida odjeću sa sebe, svaki put puštajući je da uz zvuk padne na parket.

Prišla mu je toliko blizu da je znala da osjeti njen topao dah na svojim prsima. Uzela ga je za ruke i nježno palčevima masirala dlanove, a onda ih je okrenula prema sebi i njegovim otvorenim dlanovima prešla po svojim golim butinama. Držeći ga za obje ruke, polahko ga je dovela do kreveta. Prvi korak je napravio bojažljivo, nesigurno, ali se nakon trećeg prestao dvoumiti i slijedio je njene ruke koje su ga vukle prema sebi. Onda se zaustavila i rukama gurnula njegova ramena nježno ali čvrsto, krevet je glasno zaškripao kad je sjeo na njega. Uzela je njegovu bradu između palca i kažiprsta te mu je podigla glavu prema sebi, a onda se sagnula i ovlaš mu stegnula donju usnu svojim usnama. Izdigao se tražeći još, ali se ona izmakla prije nego što je uspio da je ponovo dodirne usnama. - Lezi. Počela mu je davati upute dokle da se pomjeri, da podigne glavu da zavuče jastuk, da spusti ruke pored tijela. - Ako ti bude neugodno, ili ti dojadi, reaguj. Okej? Klimnuo je glavom.

Namjestila je sobni ventilator ispod njegovih stopala, nagela ga je nad njegovo tijelo, i čim ga je uključila, koža na nogama je počela da mu se ježi, ispustio je tih zvuk olakšanja dok su mu se grudi polahko protresle. Znoj sa njegove kože se počeo sušiti. Glasno je prešla preko sobe i otvorila vrata, pogledala ga je dok mu se glava instinktivno okrenula u smjeru zvuka njenih stopala. U kupatilu je tražila kremu, bilo kakvu, ali se obradovala kada je na najvišoj polici vidjela neko ulje za tijelo. Na prstima se vratila u sobu i uzela svoj telefon tražeći kratku playlistu koju je sastavila u liftu prije samo pola sata. Uključila je slušalice i sjela kraj njegovih ramena, polahko zavlačeći slušalice u njegove uši. Provjerila je još jednom šal i pustila prvu pjesmu. Polahko je pojačavala ton dok skoro i ona nije mogla čuti prigušenu muziku iz slušalica. Zovnula ga je jednom, ali nije reagovao, ponovila je još glasnije, ponovo bez odgovora.

Pijuckala je hladnu vodu i posmatrala ga je. Iznenadio je osjećaj napetosti u zraku, kao da je osjećaj između njih bio utoliko snažniji, iako si nisu mogli čitati emocije sa lica. Osjećala je mnogo veće uzbuđenje nego što je očekivala i skoro pa nesvjesno, počela se dodirivati. Na usnama mu je titrao smiješak, pretpostavljala je da mu se muzika sviđa, možda mu se sve ovo sviđa, pomisli sa još većim uzbuđenjem.

Naslonila mu je svoje vlažne prste na njegove usne, prelazila polahko prstima po njima, razmičući ih nježno, izazivajući ga da je pusti da ih stavi u njegova usta. Obavio je usne oko njenih prstiju i lagano počeo da sisa njenu vlažnost sa njih. To joj je poslalo trnke kroz tijelo, sve od jagodica pa do međunožja, kao da je pecnuo strujom.

Sjela je na njegovo sada potpuno hladno tijelo i namjerno se promeškoljila. Nasula je ulje na dlan i lagano protrljala ruke, zagrijavajući ga, a onda je spustila ruke na njegova prsa, nježno praveći kružne pokrete. Zagrijavala ga je položenim dlanovima, praveći sve veće i veće krugove po njegovom torzu. Onda je ponovo zagrijala ulje i posvetila se ramenima i nadlanicama, osjetila je pod prstima kako mu se mišići opuštaju, koža mu više nije bila hladna i naježena, već topla i blistava od mirisnog ulja.

Onda je prste umočila u hladnu čašu sa vodom u kojoj se oni krupni komadi leda još uvijek nisu potpuno otopili, uzela ih je među prste i protrljala po jagodicama, a onda je, kažiprstom samo jedne ruke počela praviti mokar trag počevši u udubljenju iza njegovog uha, polahko spuštajući se niz vrat, pa prateći ključnu kost, a onda između grudi sve do pupka, gdje je napravila maleni krug. Onda se sagnula i ponovo prešla taj isti put, od vrata do pupka, usnama, prvo bi puhnula mokru kožu svojim toplim dahom a onda ga poljubila na to mjesto, negdje ovlaš, negdje bi ga kratko liznula, a ponekad bi uzela njegovu mehku kožu između svojih zuba i nježno griznula. Ramena i grudi su mu se brzo odizala i spuštala od kreveta, dok je uzimao duboko vazduh, raširenih usta.

Ustala je i zakoračila njegovu glavu, polahko spuštajući međunožje na njegove usne. Namjestila se na njegov već isplaženi jezik i duboko uzdisala, snažno ga držeći za kosu na tjemenu, dok je on brzo i snažno pomjerao jezik, gore i dole, lijevo i desno. Taj osjećaj kontrole i moći je dovodio do ludila, iako je čitavo vrijeme vjerovala da je ona ta koja je sumbisivne prirode. Taj osjećaj potpune kontrole, uzbuđenost zbog prizora i njegov jezik su je brzo odveli do vrhunca.

Spustila se do njegovog međunožja, i polahko skinula bokserice a onda ga veselo pogledala. Pitala se da li bi i sada uživala kao i dok je on gleda. Voljela je gledati ga ispod trepavica, smješiti mu se i zavoditi ga svojim nevinim očima. Voljela je vidjeti koliko ga izluđuje taj njen nevini pogled dok radi nešto perverzno i prosto. Toliko je voljela posmatrati ga, da je na trenutak pomislila da mu skine povez sa očiju, ali je željela da se još neko vrijeme drži ovog osjećaja nadmoćnosti.

Ispružila je jezik i samo vrhom, ali ipak praveći snažan pritisak, prešla od početka njegovog uda do samog vrha. Izdigao je kukove uz jak uzdah. Ljubila mu je stomak i prepone, praveći sitne ugrize svuda po toj nježnoj koži. Znala je od ranije da voli grubost, nikada je nije krivio za podljeve od ugriza, niti tragove od noktiju na leđima. Posvetila se ponovo svojoj perverznoj igri, ustaljenim stvarima koje je inače volio, ali koje su sada ponovo postale nešto novo i neisprobano, sve dok uz prigušen vrisak nije i on doživio vrhunac.

Ljubila mu je nježno stomak, penjući se uz prsa, preko vrata dok mu nije nježno poljubila usne. Legla je na bok pored njegovog, uprkos ventilatoru, potpuno mokrog tijela i polahko počela smanjivati muziku na telefonu, sve dok je nije potpuno utišala. Izvukla je slušalice i odložila telefon na sto do sebe. Rukom je napravila sjenu iznad njegovih očiju, dok mu je skidala povez i čekala je da mu se oči prilagode na jaku popodnevnu svjetlost. Spustila je glavu na njegovo rame i pogledala ga odozdo, a on se samo široko smješio, gledajući je u čudu, kao da je vidi prvi put. Dok je obavijao ruku oko njenih leđa, radosnim glasom je izgovorila jedno prosto:

- Bok Ivane. "

Čovječje vrste kći
http://pjesmazaesmu.blogger.ba
12/07/2017 17:00